Naš tim

Aleksandra Conić

Aleksandra živi 7zip – u stanju je da kompresuje 1358 obaveza u 24 sata. Noćna ptica kojoj je spavanje povremeni hobi, ona je ta osoba koja će odmah odgovoriti na vaše poruke u 4 ujutru.

Naš co-founder, projektni menadžer, FON-ovac i prvi SIC instruktor IKADA. Ona je ta sa kojom „korak po korak“ stižete do svog najvećeg umetničkog izraza.

Čuva sve barbike iz detinjstva i ima (potpisujemo) najveći garderober na svetu. Pored mnogobrojnih talenata i kvaliteta, ono na šta možete uvek računati jeste da će kasniti, ali sa stilom.

Od svih članova tima, kada se sve sabere i oduzme, ona najviše i slika i cirka.

Sofija Simić

Naš osnivač, naš preduzetnik, borac i ovan. Da ne izostavim, ona je i muzički urednik svih naših radionica. Elem, da nije tu gde jeste, verovatno bi radila kao DJ na Plitvičkim jezerima.

Instagram mag i paparaco koji uspeva da zabeleži sve divne trenutke sa naših radionica. Iako je ona jedini član tima koji nije instruktor, to je ne sprečava da nas rado grdi kada treba da prepravimo slike.

Srešćete je za laptopom na različitim lokacijama u gradu – ako vas primeti, spremite se na infuziju sreće.

U slobodno vreme (kog nema) vrti hulahop i đuska. Uporna u nameri da svoj život ulepšava iz dana u dan, SiC je njen način da neprestano ulepšava i živote svih drugih.

Una Aleksić

Najmlađi, ali nikako i najmanje bitan član našeg tima. Ako se pitate ko srdačno odgovara na sve vaše upite i mejlove, yes – she’s the one!

Student mehatronike (možda nam uskoro napravi i neku robo-instruktorku), legenda kaže da je nekada svirala čelo, a ova fotka ovde da svakako pozira bolje od svih SIC žena. Dakle, na mladima svet ostaje.

Bez naočara slabije vidi, a često i selektivno čuje, te se nemojte uvrediti ako vam se slučajno ne javi na ulici. Ako niste spremni za surovu iskrenost, ne pitajte je za mišljenje.

Želite da joj ulepšate dan? Spremite joj jednu veeeeliku ledenu kafu!

Marina Stanić

Duhom najmlađa od svih, a bogami, i lik joj ide u prilog – izgleda kao devojčica, zar ne?

Kao prvi eksterni član, naša instruktorka zlata vredna, prva je otvorila put ka proširenju SIC tima.

Ekspert za palačinke, najlepše dekorisane torte i ručno rađene kožne aksesoare. Koliko talenata na jednom mestu!

Iako nasmejana bez prestanka, Marina beži od kamere kao đavo od krsta – ako je krišom ufotkate na radionici, prosledite nam materijal. Rilovi sa njom su nam najdraži, samo čekamo da postanu i njoj.

Na kraju, ona stiže da bude i verni bračni drug, kao i posvećen roditelj, te je s pravom zovemo naša žena, majka, kraljica.

Isidora Tasić

Poput najmanjih loptica skočica koje lete do najviših visina, Isidora je, što bi Englezi rekli „all over the place“.

Čas za štafelajem, čas pored vas, sledeći tren iza – srećom, ima afro frizuru, te je nećete izgubite ni u kom trenutku.

Ne jede meso, ali svakodnevno hrani bidžu u teretani. Devojka sa beskonačnim brojem hobija i talenata – slika, peva, diže iz benča i redovno obilazi sva kulturna dešavanja u Novom Sadu.

Ako odete na neku jazz svirku, verovatno ćete je sresti. Naš pedagog i HR po struci, ne brinite ako joj postavite isto pitanje više puta, navikla je već na to.