Ko smo mi?

Slikaj i Cirkaj

Slikaj i Cirkaj radionice nastale su 2019. godine i prve su popularizovale amatersko slikanje u neformalnoj atmosferi kod nas. Kao pioniri ovakvog koncepta druženja u Srbiji, izgradili smo brend koji je rastao i razvijao se zajedno sa našim učesnicima. 

Godinama se trudimo da smanjimo jaz izmedju svakodnevog čoveka i slikarstva zbog dobrobiti samog procesa slikanja i osećanja koje nam daje. Takođe, trudimo se da decentralizujemo kulturna dešavanja, te organizujemo radionice u čak 9 gradova u Srbiji. 

Naš najnoviji projekat – Slikaj i Cirkaj Videoteka – stvoren je sa željom da omogućimo ljubiteljima kreativnog izražavanja da slikaju kada i gde kod požele.

Sofija
Simić

Naš su-osnivač, naš preduzetnik, borac i ovan. Da ne izostavim, ona je i muzički urednik svih naših radionica. Elem, da nije tu gde jeste, verovatno bi radila kao DJ na Plitvičkim jezerima.

Instagram mag i paparaco koji uspeva da zabeleži sve divne trenutke sa naših radionica. Iako je ona jedini član tima koji nije instruktor, to je ne sprečava da nas rado grdi kada treba da prepravimo slike.

Srešćete je za laptopom na različitim lokacijama u gradu – ako vas primeti, spremite se na infuziju sreće.

Aleksandra
Pavićević

Aleksandra živi 7zip – u stanju je da kompresuje 1358 obaveza u 24 sata. Noćna ptica kojoj je spavanje povremeni hobi, ona je ta osoba koja će odmah odgovoriti na vaše poruke u 4 ujutru.

Naš su-osnivač, projektni menadžer, FON-ovac i prvi SIC instruktor IKADA. Ona je ta sa kojom „korak po korak“ stižete do svog najvećeg umetničkog izraza.

Čuva sve barbike iz detinjstva i ima (potpisujemo) najveći garderober na svetu. Pored mnogobrojnih talenata i kvaliteta, ono na šta možete uvek računati jeste da će kasniti, ali sa stilom.

Kako izgleda druženje sa nama?

Imaš pitanja za nas?